Praktijk Gezond op Gewicht

ReFit
 
 

Voel jij je futloos en heb je behoefte aan energie? Heb jij niet het meest ideale streefgewicht kies dan nu voor een gezonde lifestyle. Op gewicht komen en op gewicht blijven hoort daar natuurlijk bij.

 

Voel je fit

“Gezond op Gewicht” gaat niet over diëten maar over gezond eten, genieten en bewegen zodat ook jij het juiste gewicht kan bereiken en behouden. Een beetje hulp daarbij kan jou net die oplossing bieden. Lees hier hoe ik je hiermee verder kan helpen.


Ga voor persoonlijke begeleiding, coaching en advies op maat met betrekking tot voeding en beweging voor het bereiken van een gezond gewicht. Vaak vergoed door de verzekering!

Lifestyle coach

Samen met je lifestyle coach kijk je naar jouw huidige eet- en beweegpatroon. Aan de hand van deze analyse gaan we daar verandering in aanbrengen zodat jij meer in balans komt en jij je fitter gaat voelen. Altijd al willen weten waarom die paar kilootjes niet verdwijnen? Samen komen we er achter hoe dit komt


Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen

    ♦︎  Je krijgt meer energie

    ♦︎  Een betere conditie

    ♦︎  Het geeft een goed gevoel

    ♦︎  Je krijgt het gewicht dat bij jouw past

Herstellen van wat mis is gegaan door de jaren heen resetten van een lifestyle om je weer gezond en fit te kunnen voelen.

BGN